"U jesenjoj kampanji prevashodno sam želeo da se vratim počecima brenda, njegovom inicijalnom genu kada je moda s potpisom PG-a bila simboza američke sportske garderobe i glamuroznog, egdy vajba," izjavio je Prabal Gurung predstavljajući svoju najnoviju kampanju za sezonu jesen / zima 2015.

I dok su za potrebe kolekcije dizajneru u mislima bile žene koje žive na selu, malo tik iza severnog dela Njujorka i divljina koja okružuje Adirondacks predeo koji nije nimalo seksi ali je zato wild i neukrotiv, glavna zvezda kampanje je brazilska lepotica i seks bomba Caroline Trentini koja je zatvorila reviju na kojoj je prikazana jesenja kolekcija. 

"Ona je moja muza možda od skora, ali oduvek sam bio Carolin fan. Ona je sve što jedna PG žena treba da bude. Pored činjenice da je uspešna poslovna žena, ona je supermodel i majka, žena koja slavi ženstvenost i koja uvek izgleda moćno, samouvereno i velekodušno, bilo šta da radi." 

Iua objektiva je bio Daniel Jackson, dok art deo potpisuje Berger & Wild.

Trentini ipak nije bilo na svim snimcima potpuno razgolićena, već je pozirala i u Gurungovim slip haljinama koje zavode tankim bretelama i pripijenim krojem koji je naglasio njene obline.

“Fotografije predstavljaju ženu koja prihvata svoju senzualnost i seksepilnost i koja se udobno oseća u odeći. Obožavam što mi se pružila prilika da sarađujem sa Caroline koja je žena sa nekoliko moćnih lica koja osvajaju na prvi pogled."