Tom Ford je odlučio da klasičnu Fashion Week scenu napusti i umesto da novu kolekciju prikaže na runway pisti to uradi u okviru muzičkog spota u kom je glavna zvezda niko drugi nego Lady Gaga!!

Na rime Gagine verzije legendarne pesme I want ur love grupe Chic, pop zvezda je u paru seksi modela među kojima su se posebno izdvojili Andreja Pejić i fantastični Lucky Blue Smith, ispred režiserske palice Nicka Knighta đuskala odevena u zavodljive svetlucave modele prezentujući prolećnu kolekciju Forda. 

Malo je reći da smo se na keca zarazili ovim video spotom koji je izgledao kao najbolja kombinacija muzičkog spota i modne revije. Vraćali smo se satima da odgledamo svaki detalj, čas zbog Gage, čas zbog Luckyja, čas zbog Andreje, a najviše zbog modela ( dobrooo i Gage) svesni koliko je na kul i fantastičnu ideju došao Tom.  

"Umesto da priredim tradicionalnu reviju za prezentaciju nove sezone, odlučio sam da uradim nešto novo," izjavio je Ford za WWD. 

Mi možemo samo da čestitamo Fordu na inovativnosti i da se nadamo da će i ostali dizajneri da malo pobegnu od sada već uobičajne prezentacije.