Move over, Milan!

Kolekcija prestižnog italijanskog brenda za sezonu Pre-Spring/Summer 17 će biti prikazana u britanskoj prestonici, prenosi Hunger. Očekuje se da Gucci danas ozvaniči ovaj potez modnog giganta koji je odlučio da prekine dugogodišnju tradiciju prikazivanja novih kolekcija u Milanu, usled sve popularnijih tendencija da se nove kolekcije prikazuju na netipičnim mestima prikazivanja. 

Kreativni direktor brenda, Alessandro Michele je u razgovoru za The Sunday Times Style otkrio zašto baš London: "Obožavam kako se Englezi oblače, oni su po meni jedna od najstylish nacija na svetu i ljudi koji imaju neobičan karakter, a još neobičniji stil. Ono što najviše volim kod njih je to što se ne obaziru na mišljenje drugih ljudi. Prosto, to njih ne zanima. Oni su svoji."

S obzirom da će Chanel prikazati svoju Cruise kolekciju na Kubi, evidentno je da modne kuće neprestano tragaju za novim lokacijama koje su miljama udaljene od matičnih mesta modnih kompanija. 

Što se nas tiče to je više nego poželjno! Mogao bi Burberry na primer da prikaže kolekciju u Beogradu? Ili Prada? Zašto da ne? U krajnjem slučaju očekujemo Roksandu da vidimo bar jednom u našoj prestonici.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija