Poznati američki brend donjeg veša Victoria's Secret svake godine organizuje veliki runway show koji se emituje na televiziji. 

Do sada je bila praksa da se ovo glamurozna modna revija održava u poznatoj 69th Regiment Armory zgradi u Njujorku, ali je ovaj vodeći brend ranije znao da napravi malo iznenađenje, te da promeni lokacije, kao što su London, Majami i Los Anđeles. 

Zapravo, pariski show ne bi bio prvi nastup u Francuskoj, jer je još 2000. godine bila upriličena velika revija u Kanu, na samoj Azurnoj obali.

Ovaj jedinstveni spektakl koji slavi žensku lepotu je u poslednjih nekoliko godina prerastao u veliki i važan događaj na kome su nastupala muzička imena, kao što su Taylor Swift, Selena Gomez, The Weeknd i Ellie Goulding.

Slavni brend je, zahvaljujući atraktivnim i skupocenim modelima donjeg veša, ali i poznatim anđelima, supermodelima Karlie Kloss, Adriani Limi, Alessandri Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel i Lily Aldridge, uspeo da stekne status prestižnog i najpoznatijeg brenda donjeg veša na celom svetu!

Do sada je bila tradicija da se bombastičan show snima u novembru mesecu, a emituje na televiziji mesec dana kasnije.

Victoria’s Secret se još uvek nije oglasio, te ni potvrdio ni opovrgnuo tvrdnje u medijima povodom spekulisanja o reviji u Parizu. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija