Ne samo da je Alexa tačno predvidela budućnost ove, mnogim devojkama omiljene odevne kombinacije, već priznaje da su i njoj samoj to tri omiljena komada u kojima najradije provodi vreme, ali niko je ne shvata ozbiljno.

"Toliko puta su me pitali koji je moj omiljeni outfit i ja zaista uvek dajem isti odgovor: skinny jeans, džemper u navy plavoj nijansi i Ugg čizmice. Međutim, mislim da to jednostavno niko nikada nije ozbiljno shvatio. Možda će biti jasnije ako dodam da su Ugg čizme jedini udoban odevni predmet koji posedujem i ne samo to, već da je to na neki način jedina udobnost u mom životu. Pošto ja nikako nisam jedna od onih osoba koja će sesti na sofu, uključiti tv i uživati u omiljenom filmu i čokoladi. Mislim da nikada u životu tako nešto nisam uradila. Činjenica ja da sam ja zapravo vrlo neopuštena osoba."

Popularna modna blogerka tvrdi da je predvidela i to kako će u tekućoj godini među detaljima vladati čoker ogrlice, mules papuče i predugi rukavi, i to mnogo pre nego što su isti potpali pod mainstrem komade.

Zato nas zaista interesuje šta ona ima da kaže na temu vodećih komada u 2017. godini.

"Kada su u pitanju aksesoari poput torbi, na modni tron vratiće se one od izrazito meke kože sa nešto debljim kaišem, koji se nosi na pola dužine. U sferi jeansa najviše će se nositi farmerke ravnog kroja od čvrstog, sirovog teksasa, koje će dominirati čak i nad trenutno popularnim zvoncarama. Trend 90-ih biće zamenjen sledećeom erom, počevši od 2001., pa do 2005. A kada je u pitanju obuća, znam da mi nećete verovati, ali veliki comeback doživeće Converse papuče od antilopa. "

U pravu je, ne verujemo joj baš potpuno, naročito što se tiče ovog poslednjeg trenda, ali ipak smo se bacili u potragu za sportskim papučama, koje stoje negde na dnu cipelarnika - bar se nadamo.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija