Iako je mnogima teško da prihvate i shvate kako su Kendall, Gigi, Bella, Hailey današnji supermodeli ili ti Cindy, Naomi, Linda 21. veka, to je neosporiva činjenica! Ove devojke rade punom parom i za njihova "lica" se bore top brendovi poput Versacea, Chanela, Givenchyja i dr.  

Kao što to biva, pomenute devojke inspirišu mnoge kompanije da lansiraju proizvode s njihovim likom, pečatom razmišljajući kako da podignu prodaju.

Trenutno možemo da kažemo kako Gigi prednjači u obimu saradnji i posla sa vodećim modnim kućama. Poslednja i najaktuelnija je rezervisana za čuvenu kompaniju Martel čije barbike su bile omiljena igračka/lutka devojčica koje su se rodile u osamdesetim i početkom devedesetih godina prošlog veka.

Naime, Martel je pre ali i sada bio jasan pokazatelj popularnosti neke osobe. Dobiti barbiku koja je likom identična vama, je bio san svake devojčice, ali i dokaz da vas pola planete obožava ili gleda s ljubomorom!

Upravo nakon Tommy Hilfiger x Gigi revije u L.A., poznata manekenka je postovala na Instagramu fotku koja otkriva njenu minijaturnu doll verziju koja je odevena u california girl vajb - teksas šorts i majicu sa prepoznatljivim Tommy Hilfiger natpisom, dodatno stilizovanu u crne rolere, kožni ranac i naočare.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/