Michelle vodi svoju umetničku galeriju u Sakramentu i u 2015. godini otvorila je Instagram nalog @dressedtomatch, gde deli fotografije na kojima su se razni posetioci poigrali sa modno-slikarskim vizuelnim doživljajem.

''Za mene je to strastveni projekat koji mi omogućava da ispoljim svu svoju kreativnost'', rekla je Michelle i dodala: ''Ja ne slikam, ali sam završila istoriju umetnosti. Ovo je način na koji je ja doživljavam i stvaram.''

Sve se dogodilo slučajno kada je Satterleeova otišla na jednu izložbu gde se dezen njene haljine podudario sa umetničkim delom. Tako je došla na ideju za svoj novi hobi. Ona je inspirisala i druge blogerke da slede njen primer.

''Mislim da ovo stvara nov pogled na umetnost. Umetnost je na zidovima, ali i na ljudima. Ovo je atraktivan i zanimljiv način da se ljudima privuče pažnja na kulturu i umetnost.''

Odabrali smo najlepše fotografije.

Kako vam se dopada ova ideja?

Foto: Instagram/carriec

Šarena haljina sa karnerima u boji išaranih geometrijskih oblika. Jeste li potražili zanimljive zidove u svom kraju?

Foto: Instagram/dressedtomatch

Michelle su počele da prate i razne modne blogerke koje svoje modne kombinacije uklapaju naslikanim zidovima u svom gradu i izgledaju neodoljivo!

Foto: Instagram/dressedtomatch

Poigrajte se sa linijama, bojama i perspektivama, te napravite fenomenalne fotografije.

Foto: Instagram/dressedtomatch

Inspirišite se i građevinama, kapijama, fasadama - uključite maštu i pokažite svoju umetničku stranu.

Foto: Instagram/dressedtomatch

Da li je to čovek sa slike? Ovi kreativci osmislili su zanimljive optičke varke i opčinili nas neverovatnom igrom. Ko kaže da muškarcima nije stalo do mode i umetnosti?

Crno-bela je neprevaziđena kombinacija boja i za slikare, i za modne obožavatelje. Uklopite dezen sa svojom omiljenom slikom i oživite svoj Instagram profil još danas!

Priredila: Tara Đukić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/