Bivši kreativni direktor Oscara de la Rente, Peter Copping kada je napustio kormilo slavne kuće ostavio je u nasleđe veličanstvene venčanice. Zato je među jednim od bitnih pitanja pri izboru naslednika bilo da li će nova pridošlica moći da nastavi tamo gde je njegov ili njihov prethodnik stao.

Ali nakon prve, debitantske bridal kolekcije koju su kreirali Fernando Garcia i Laura Kim (Monse tim)za Oscara de la Rentu, nema sumnje da su naslednici pažljivo i fantastično odabrani!

Čak mislimo da su u prvoj nadmašili Petera jer ubedljivo su prikazali najbolju kolekciju venčanica na Bridal Fashion Weeku koji je održan u Njujorku ovih dana. 

Posebno nam je za oko zapala prelepa venčanica puf suknje koja i te kako sadrži dnk kuće, za čiju inspiraciju je poslužila no.1 devojka i ultimate fashion crush - Sarah Jessica Parker.

O kakvoj haljini je reč i kako izgleda kompletna bridal kolekcija Oscara de la Rente pogledajte na sledećoj stranici..

PageBreak

Ceo look obuhvata balsku, midi suknju koja je zaštitni znak Oscara de la Rente, ali i čest komad glavne junakinje serije Sex and the City. 

foto: Oscar de la Renta

Pogledajte u nastavku najupečatljivije kreacije iz kolekcije...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/