Svaki modni stil, koliko god bio jedinstven, ne može da postoji bez „basic“ modnih komada. Najnovije Esprit polaroid majice pretenduju da postanu ključne u vašem ormaru, upravo ta baza, osnova koja će graditi vaše kombinacije, tokom sva 4 godišnja doba.

U pitanju su modeli koji će ne sumnjamo biti osnova posebno mladih, urbanih ljudi koji vole jednostavne stvari koje krasi neki neobični detalj.

Polaroid majice spajaju fotografiju i modu na jedan atraktivan način, preko preko intenzivnih boja i pozitivnih vibracija, sa potpuno novim izgledom i klasičnim polaroid elementima.

Boje i stil koji krasi ove majice definitivno će vam poljuljati tlo pod nogama i otvoriti svet modne nostalgije. Šta je najbolje kod ovih modela? To što su majice koje nisu napravljene samo ZA NJEGA, nego dobro izgledaju i na NJOJ.

Proverite kakve modne temelje je za vas postavio Esprit!

O modnom brendu Esprit:»WE WANT TO MAKE YOU FEEL GOOD TO LOOK GOOD« je moto Esprit, koji svoju mladost i svežinu neguje na tržištu od 1968. godine. Jednostavnost i verodostojnost su niti vodilje stvorene za stvarne ljude i druženje. Esprit kolekcije karakteriše odličan kvalitet, savremeno i modno oblikovanje, prirodni materijali i odgovorna proizvodnja. 

O kompaniji Sportina Group: Sportina Group je specijalista za modu. Sa više od  340 radnji  i više od 80 svetski poznatih modnih brendova spada među najveće trgovce s modnim artiklima na području jugoistočne Europe.  Sportina nije ime poznato samo u Srbiji, nego i u Sloveniji, Italiji, Austriji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji, Crnoj Gori.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/