Jednostavna-komplikovanost i precizan umetnički izraz, osnovne su karakteristike ove kolekcije, koju reprezentuje jasna silueta oblikovana u komforan odevni komad. U spektru namena, od posebnih, poslovnih i svakodnevnih prilika, Draganini modeli u prepoznatljivim monohromatskim tonovma, ovoga puta su dopunjeni, kaputima svežih pastelnih boja, izradjeni sa posebnom paznjom i unapređenom finalnom izradom. Monohromatsko i pastelno, zajedno, efektna su koloritna sinteza ove Draganine 2017-2018 kolekcije.

Za iskorak u kolorit i primetne narandžaste detalje u pojedinim komadima, kao i avangardan i svez izgled šminke modela, Dragana inspiraciju pronalazi upravo u inovaciji brenda Vichy, antioksidativnom tretmanu protiv umornog izgleda kože -  Liftactiv Fresh Shot.

Posebnu pažnju skrenule su haljine koje decentno prate liniju tela, a odabrane tkanine, kao sto su žoržeti u viskoznoj i vunenoj mešavini, doprinose bogatom izgledu i padu u pokretu. 

Terasa hotela Square Nine hotel Beograd, sa koga se pruža jedinstven panoramski pogled na centar Beograda, odisala je prefinjenoscu i elegancijom, a gosti su bili posluzeni penusavim koktelom sa pomorandzom i odabranim vinima vinarije Virtus.

Svojim radom i umetnickim izrazom, Dragana nas iznova podseća da svoje svakodnevne estetske receptore držimo budnima, a i da je sezonalitet i radovanje novom godišnjem dobu, prava prilika za to. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/