Već duže vreme strana štampa izveštavala je o oteženim pripremama planetarno uspešnog dogođaja poznatog kao Victoria’s Secret show koji je ove godine po prvi put trebao da se održi na kineskom tlu, u Šangaju. Podsetimo se kako manekenki Gigi Hadid i pevačici Katy Perry nisu odobrene vize, kao i da je bilo velikih problema s kineskim vlastima oko snimanja, emitovanja i puštanja u javnost promotivnih materijala. 

Sve ove "sitnice" nisu omele ipak organizatore da nam prirede još jedan spektakularan show!

Postavu prelepih anđela činilo je 55 modela, a u redove lepotica vratile su se Candice Swanepoel i Karlie Kloss. 

Najskuplji šou na svetu bio je podeljen u nekoliko segmenta - Punk Angel, Goddesses, Millennial Nation, Winter’s Tale, Porcelain Angel, Nomadic Angels - od kombinacija inspirisanih grčkim boginjama, preko komada koji su inspirisani zimom, pa do plavo-bele serije koja je bila inspirisana Ming vazama. 

Pistom je "prošetao" i čuveni Fantasy Bra komad vredan više miliona dolara koji je ponela Lais Ribeiro, dok je poseban deo revije bio posvećen delu kolekcije koji je specijalno za Victoria’s Secret  dizajnirao Balmain.

Crvena, crna, srebrna i bela su obojile reviju, a po reakcijama na društvenim mrežamabrazilska lepotica Adriana Lima uspela je nekoliko puta svima da zaustavi krvotok. To se posebno odnosi na njen seksi look koji se bazirao na crnom rublju, čizmama na vezivanje i krilima. Lima je bila čarobnica večeri i svima oduzimala dah! 

Ako ste pak veliki obožavalac Alessandre Ambrosio ovo je bila njena poslednja revija sa anđeoskim krilima i sudeći po inostranim izvorima neće produžiti ugovor sa VS-om. 

Veče je pripalo i muzičkoj zvezdi Harriju Stylesu koji nas je pored fantastičnih glasovnih sposobnosti iznenadio moćnim fashion izborima - prvi look porpisuje Gucci, dok je drugo odelo mint boje delo francuske kuće Givenchy.    

Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Martha Hunt, Stella Maxwell, Sara Sampaio, Taylor Hill, Elsa Hosk, Bela Hadid i ostale menekenke su u pravom smislu odradile svoj posao - na pravi način iznele su zahtevne modele koji su ove godine svedeniji, bez puno čipkle, ali sa luksuznom notom koju daje zlatna boja.

Eklektizam, inspiracija pronađena u različitim kulturama i istorijskim epohama plus evidentna doza rokenrola definitivno su obeležili šangajski VS. 

Na sledećoj strani pogledajte najefektnija izdanja sa VS revije: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/