Od spektakularnog prostora, preko modeling zvezda koje su prošetale na reviji do celebrity prvog reda, evo šta sve morate da znate o poslednjoj reviji francuske kuće:

Prostor

Glamurozna Chanel revija održana je u novootvorenom koncertnom prostoru Elbphilharmonie, pa samim tim celi tok revije imao je muzičku podlogu u vidu simfonijskog orkestra koji je pratio devojke prilikom svakog izlaska.

Impresivna zgrada koju je projektovao Herzog & de Meuron, već sada smatra se jednom od novih simbola grada. Ovo je takođe prvi put da je Karl priredio neki modni događaj u svom rodnom gradu.

Prvi red

Kao što to biva, Chanel je brend sa listom top zvanica i ambasadorki, pa smo tako sinoć na reviji videli sve aktuelne muze Karla Lagerfelda - Kristen Stewart, Lily-Rose Depp, Tildu Swinton i još mnoge druge dame koje već godinama nose i promovišu francusku kuću.

Modeli

Zvezda poslednje Fashion Week ture, Kaia Gerber prošetala je po drugi put za Chanel, sa dva izlaska. Pored nje tu su bile i Anna Ewers, Soo Joo Park, Grace Elizabeth i još mnoge druge.

O Kolekciji 

Inspirisan nemačkom kulturom iz šezdesetih godina prošlog veka, Chanel je prikazao liniju prepunu raskošnih crno-teget suknji koje je u svakom looku stilizovao s crnim helankama i hulahopkama. Skoro svaki model je imao kapu, onu koja modifikovana iz modela tipičnih za šofere i radnike koja je bila stilizovana sa kristalnim broševima, satenskim trakama i crnom čipkom. Naravno revija nije mogla da prođe bez tvid kostima i pletenih haljina koje su neizbežan detalj svake Chanel revije.

Kraj

Revija je po običaju završena sa izlaskom Karla koji se pred gostima pojavio u društvu svoje mini muze, 9-godišnjeg Huudsona Kroeninga koji je poneo sladak crni sako sa dvoredim kopčanjem i kapicu, sličnu onoj koju su Kaia i devojke prošetale za vreme show-a.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/