Stuart Weitzman ima poseban pik za supermodele i kada izabere jednu zvezdu, retki su trenuci da se okrene nekom novom licu. Tako je priličan period vremena njegovo zaštitno lice bila britanska modeling zvezda, Kate Moss. Tek u nekim capsule kolekcijama imali smo priliku da vidimo i Gisele Bündchen i Nataliju Vodianovu, ali znalo se ko je glavna i najbitnija zvezda: Kate.

Ipak i Stuart zna da ukoliko želi da bude atraktivan i primetan kod mlađe generacije, milenijalaca i generacije Z koja veliki deo vremena provodi skrolujući po Instagramu, gledajući viralne video sminke i filmove, onda mora u igru da uvede neko sveže, moderno i popularno lice.

Nekog poput Gigi Hadid koja je za Stuarta Weitzmana prvi put pozirala pre tri godine, u kampanji zajedno sa Joan Smalls i Lily Aldridge, da bi prošle bila njegovo jedino lice ali i gostujući dizajner.

Ove godine Stuart je odlučio da krene silovito u novu sezonu izabravši ne samo Gigi već i Kate Moss za svoja promo lica. Za prolećnu kampanju, manekenke su po prvi put podelile set i pozirale zajedno stilizovane u modele iz #spring2018 kolekcije.

Iza objektiva je bio veliki Mario Testino koji je Kate i Gigi fotografisao u svedenoj crno-beloj atmosferi uglavnom same ili pored modela Jordana Barretta.