Već odavno svima je jasno.

Kendall, Gigi, Bella... pomerite se u stranu, nova kraljica pista je tu!

Ćerka čuvene Cindy Crawford, 16-godišnja Kaia Gerber, nosilac je svih najvećih i najiščekivanijih revija sezone. Nema veze što Gigi Hadid ima više od 38 miliona pratilaca, a malena Kaia 2.9 miliona, ona je prosto traženija, poželjnija i daleko inspirativnija najvećim dizajnerima današnjice. Kako i ne bi kad joj je majka superstar i možda i najlepša žena na svetu! 

Miljenicu modne industrije videli smo na revijama Burberrya, Wanga, Calvina Kleina, Anne Sui, Bottege Venete da bi sam start Milanske nedelje mode obeležila moćnim izlascima na reviji Alberte Ferretti i Moschinu.

Posebna modna vest bili su njeni outfiti koje je ponela na reviji Jeremy Scotta za MOSCHINO.

Stilizovana u blago natapiran bob koji se pri krajevima uvija, u stilu onog koji je nosila Jackie O, Kaia je i odevnim izborom podsetila sve na slavnu prvu damu Amerike. Sličnost je bila neverovatna, uprkos mladim godinama Gerberove. Kaia je prvi put izašla u narandžastom tvid kostimu, modelu koji bismo lako mogli da zamislimo na Jackie, da bi nas kasnije očarala svetlucavom disko kombinezonu!    

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/