Ove subote u Milanu, italijanskoj prestonici mode sve oči bile su uprte u dve dive! Naime, na poslednjoj reviji italijaskog dua Dolce i Gabbane na kojoj je prikazana najnovija muška kolekcija za proleće i leto, publiku je prijatno iznenadio izlazak filmske dive Monice Bellucci i catwalk kraljice Naomi Campbell.

Dve miljenice italijanskih dizajnera i njihove dugogodišnje prijateljice blistale su svaka na sebi svojstven način. Rasna Monica, inače amabasador brenda još od 1990. godine kada je započela saradnju sa Domenicom i Stefanom, na pistu je izašla odevena u classy smoking i belu košulju.

Za samouveren hod pobrinuo se i model ekstremno visokih crnih platformi s otvorenim prstima.

Nasuprot Monice koja je bila ako smemo da primetimo vrlo svedeno stilizovana i pomalo i konzervativna, Naomi je izgledala senzacionalno u prugastom tuxedo odelu, kropovanih pantalona.

Bela košulja bila je osvežena mašnom na tufne i zlatnim lancima, dok se na levoj strani blejzera nalazio zlatni broš. Sjajan dodatak bio je šešir sa belom trakom ali i šljokičave sandale.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/