Zhvaljujući takozvanoj metodi pod nazivom "Zlatni rez"  koju su još tokom antičkih vremena ustanovili stari Grci, ovim matematičkim proračunom hirurg Julian De Silva koji vodi kliniku za estetsku hirurgiju u Londonu došao je do zavidnih brojki koje poseduje lice Belle Hadid.

Naime, njene jagodice, oči, usne, nos, obrve, obrazi i na kraju sam oblik lica poseduju skoro savršenu skladnost koja podrazumeva simetriju, veličinu i udaljenost, a brojka ove zavidne prorporcije iznosi fantastičnih 94,35 odsto!

Međutim, mnogi se ne slažu sa ovom informacijom, ne iz razloga zato što je netačna, jer uslovno rečeno ona to jeste, već zato što je 23-godišnja manekenka pre samog početka karijere imala nekoliko estetskih zahvata upravo na licu.

Lepota koju poseduje nije prirodna.

Za razliku od recimo od brojnih drugih poznatih dama koje se nalaze na spisku ispod Bellinog imena, a to su na prvom mestu Beyonce, zatim Amber Heard, Ariana Grande, Taylor Swift, Kate Moss, Scarlett Johansson, Natalie Portman, Katy Perry i Cara Delevingne na desetom mestu.

Bella kao  tinejdžerka sa roditeljima. Majkom Yolandom van den Herik (bivšom voditeljkom i manekenkom) i ocem Mohamedom Hadidom agentom za nekretnine



Bella na crvenom tepihu kanskog festivala 2016. godine