Mlada i talentovana Joey King, verovatno vam je poznata iz uloga koje je tumačila kao dete, poput čuvenog horor filma The Conjuring, zatim uloge u romatičnoj komediji Crazy, Stupid, Love ili pak iz sada već kultne serije Fargo u kojoj je glumila ćerku jednog od glavnih likova - inspektora Gus Grimly-ja.

Ove godine na crvenom tepihu takođe se našla zahvaljujući ulozi ćerke, ali ovoga puta joj je filmska majka bila velika Patricia Arquette, dok je krimi drama The Act u kojoj tumače glavne uloge, nominovana za najbolju na svim ovosezonskim filmskim festivalima.

Na jednom takvom, tačnije na dodeli Golden Globes nagrada, gde je upravo njena koleginica Patricia Arquette osvojila zlatni globus, 20-godišnja Joey King pojavila se na crvenom tepihu u prepoznatljivo bajkovitoj kreaciji naše Ane Ljubinković.

Haljinu od brokata roze nijanse sa svetloplavim detaljima, te ručno ušivenim crnim biserima, lepa glumica iznela je kao da je pravljena upravo za nju, za šta su dobrim delom zaslužni i njeni stlisti iz tima Jared Eng Studios.