Svakog juna nameću nam se ista pitanja: koji su trendovi za predstojeće leto, kakve modne komade odabrati i kako ih uklopiti u svoj stil. Ako na to dodamo činjenicu da će ovo leto biti sve samo ne isto kao ona prethodna - jer ipak nismo izlazili, družili se i stilizovali gotovo godinu dana, znači da ova tema posebno dobija na značaju

Želimo da izgledamo stylish. Želimo da partijamo do jutra. Želimo da budemo u fokusu.

A kako da to postignemo u kratkom vremenskom roku?

Elle redakcija načula je da nas od 17. do 20. juna očekuje fantastičnih -40% popusta na letnju kolekciju u radnjama XYZ, ARMANI EXCHANGE, SPORTINAkao i u online prodavnici rs.shop.xyz.fashion, te smo odlučili da odmah istražimo ponudu i odaberemo svoje favorite pre nego što se rasprodaju.

Uz slogan: Svuci se na -40 i kupuj sa 40% popusta ovi brendovi nude vam modne kombinacije koje nećete želeti da skinete čitavog leta. 

U narednim danima, pratite naše društvene mreže i otkrijte jedinstvenu ponudu i sledite Elle odabir ako želite da bude stylish, fashion & chic.

Sportina Group je specijalista za modu. Sa više od 240 prodavnica i više od 90 svetski poznatih modnih brendova spada među najveće trgovce sa modnim artiklima na području Jugoistočne Evrope. Sportina Group je ime prepoznatljivo ne samo u Srbiji, već i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumuniji, Albaniji, Makedoniji i Crnoj Gori.