Majstor za štampanje, ukrašavanje i kaleidoskopske boje, britanski dizajner, diplomirao je na prestižnom Central Saint Martins koledžu, u Londonu, svoju prvu kolekciju predstavio je 1997. godine i od tada nastavlja da gradi luksuzni brend, sa prodavnicama u Londonu, Dubaiju, Kataru, kao i u još 170 prodajnih mesta širom sveta.

"Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa uzbudljivom, internacionalnom, modnom kompanijom. Ova saradnja pruža mi posebnu priliku da moje kreacije prezentujem novoj grupi modno svesnih žena", kaže Matthew Williamson.

"Mi smo veoma uzbuđeni i ponosni na našu saradnju sa Matthew Williamsonom, nagrađivanom i međunarodno priznatim dizajnerom, sa vrlo karakterističnim i poletnim smislom za glamur. Radili smo na stvaranju kolekcije koja je namenjena svim ženama i svakoj prilici, a da je pri tom i pristupačna", kaže Nina Starck, Šef odseka dizajna u Lindexu.

Ova dizajnirana kolekcija sjedinjuje dva brenda u podršci kampanji protiv raka dojke, na svetskom nivou.

"Kao dizajneru, uvek mi je bilo važno da moji modeli omogućuju ženama da se osjećaju lepo i sigurno u sebe. Volim i poštujem žene, i one su mi oduvek bile inspiracija, i posebno zadovoljstvo predstavlja mi činjenica da ova kolekcija pruža podršku ovako plemenitom i važnom cilju", komentariše Matthew Williamson.

Ovu jedinstvenu kolekciju čine dizajnirani komadi odeće kao i pratećeg aksesoara namenjenog modno svesnim ženama, kao i po neki specijalno dizajnirani odevni predmeti za decu.

Kod nas, ova kolekcija će biti predstavljena od 16. Oktobra, u Lindex prodavnici u Mercator centru, Beograd.

Informišite se o celokupnoj ponudi brenda Lindex, o aktuelnim pormocijama i ponudama, na Facebook stranici: facebook.com/LindexSrbija, kao i na www.lindex.com

Ove jeseni, svetski poznati dizajner, Matthew Williamson dizajnirao je za Lindex unoseći svoj veoma prepoznatljiv estetski potpis i jedinstven dizajn…