Ne postoji nijedan razlog da fantastičnu glumicu Marion Cotillard ne proglasimo za jednu od najbolje obučenih žena u Francuskoj! I to ne samo zbog činjenice da uvek bira nepogrešiv Dior, ili zbog lakoće kojom nosi efektne, neobične kreacije. Ne, Marion volimo jer ima i zaštitni, smeo i originalan detalj koje je čini jednom od naših najomiljenijih red carpet zvezda: džepove.

Francuska glumica je pokazala svoj elegantan stajling na Internacionalnom filmskom festivalu Marakešu, noseći haljinu na bretele iz aktualne Dior kolekcije za proleće 2014. Haljina koja se od struka blago širi da bi se od bedra sužavala ka dnu je imala razigran i veseo prugasti dezen u duginim bojama, a upečatljiv detalj pored džepova su bila otvorena leđa koja je delila tanka po sredini bretela, koja je celom look-u daje svežinu i modernu notu.

Međutim, upravo su džepovi bili detalj koji nas je kupio! Jer, šta je bolje od zanimljive haljine koja ima praktičan i atraktivan detalj?

Cotillard, je naravno, shvatila već odavno da su džepovi savršen detalj pa smo je već nekoliko puta "uočili" na red carpet sa rukama u džepovima, i iako, takav stav mnogi karakterišu kao neozbiljan i neprimeran, Marion uspeva elegantno i impresivno da ga iznese.

Pogledajte u galeriji i ostale Marionine kreacije s ovim upečatljivim detaljem:

Francuska glumica je blistala na Filmskom festivalu u Marakešu u neobičnoj Diorovoj haljini u duginim bojama, s vrlo praktičnim i neobičnim detaljem...