Ako ste se zapitali gledajući fotografije mladog Biebera „čemu“ toliko skidanja i poziranja u donjem vešu, verujemo da smo sada uspeli da rešimo ovu enigmu. Zarad mode! I to one koju veliki broj najboljih muških modela na svetu, skoro nikada nije dosanjao, a oni koji jesu čekali su na nju, pa... skoro tokom cele karijere.

U bilo kom slučaju, Justinovo konstantno, ali bukvalno 24/7 skidanje do gole kože i pokazivanje bicepsa i tricepsa, se isplatilo, nakon što mu je slavni dizajner Calvin Klein ponudio angažman u najnovijoj kampanji za donji veš.

Svakako ne želimo da osporimo činjenicu da Biber ima telo na kom bi mnogi momci mogli da mu pozavide i da pevač nije nikada krio da je veliki fan CK. Na prvoj selfie fotki koju je postovao još u aprilu, nosio je donji veš sa potpisom slavnog dizajnera, a nekoliko puta do sada paparaci su ga uhvatili kako cunja u pantalonama ispod kojih vire bokserice by Calvin Klein.

Iako je imao nekoliko problematičnih ispada u proteklih godinu dana (bio je hapšen zbog prebrze vožnje u alkoholisanom stanju i trkanja automobilima), Džastin je uspeo da sebi obezbedi ugovor koji mnogi modeli čekaju minimum deset godina.  

Detalji o kampanji, kako prenosi Daily Mail se još uvek kriju, ali nekako verujemo da se kampanja neće razlikovati preterano od fotki koje Justin postuje na Instagramu pošto kompletan profil pevača izgleda kao kampanja Calvina Kleina. Samo fali logo.

U međuvremenu, pogledajte u galeriji selekciju prethodnih kampanja.

Justin Bieber nastavlja stopama Marka Walberga, Antonia Sabata Jr, Jasona Lewisa, Jamie Dornana i drugih poznatih, hot muškaraca koji su pozirali za Calvina Kleina u njegovim jedinstvenim boksericama.