Kada neko ima moćan, autentičan stil, sjajan osećaj za muziku i ličnost koja šarmira na prvi pogled, onda je krajnje očekivano da postane deo jedne regionalne, kreativne priče!

Tako je Tijana Todorović, multitalentovana dama čiji vajb zvuci odzvanjaju klubom 20/44 skoro svakog petka, dobila priliku da kao glavno promo lice bude deo editorijala za brend koji je osmišljen i proizveden u Francuskoj.   

Zajedno sa Bon store & gallery iz Zagreba, Tijana je snimila editorijal u kom je u fokusu spoj mode i muzike.

Priča se odvija u Beogradu, a glavna "glumica" je harizmatična Tijana T koja je već godinama predstavnik urbane beogradske DJ scene. Tijanu je voajerski, svojim analognim foto-aparatom snimila hrvatska režiserka video spotova, Marcella Zanki.

Za potrebe editorijala Todorović je bila odevena u krpice brenda Paul & Joe Sister koji kreira kako je Tijana izjavila za portal Modakomodi, "odeću za ležerne, gradske štreberke". 

Paul & Joe Sister kolekcija za jesen 2015. prepuna je nijansi plave i sive boje, a donosi sve od haljina i pantalona do košulja i kaputa. Kombinacija je klasičnih i lako nosivih modela koji su izrađeni od kvalitetnih materijala, pamuka, vune, pletiva i teksasa. 

Zanimljivo je da je prvobitna ideja bila da Tijana ekipi pokaže svoja omiljena mesta, gde bi se editorial i slikao. Međutim, tog istog dana pljuštala je kiša pa je na kraju kompletan editorijal snimljem kod nje kući i u hodniku Tijanine zgrade dok su se uveče svi preselili u muzičarkin skriveni riblji restoran na obali Dunava, kod Krnjače gde su isfotkali još par fotki. 

Inače, Bon Ton je concept store u Zagrebu i pored odeće oni prodaju i ploče. Tijana je do sada nekoliko puta puštala muziku u njihovoj radnji pa se javila tu ideja da upravo ona bude deo njihovog editorijala. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Zanimljiv editorijal koji je fotografisan na neplaniranim mestima..