Los Anđeles, grad zabave i mode, ponovo je svetlucao u poznatom stilu. Ovog puta uveličale su ga holivudske ličnosti koje su došle na prestižnu dodelu Golden Globes nagrada, koja se po 73. put održava u ovom gradu!

Već na samom početku večeri, na velikoj sceni počele su da se dodeljuju nagrade, te su filmovi "The Revenant", u kategoriji drame i "The Martian", u kategoriji komedije dobitnici ovogodišnjih Golden Globes. Nagrade za najbolje glumce u kategoriji drame osvojili su Brie Larson za ulogu u filmu "Room" i Leonardo di Caprio za ulogu u filmu "The Revenant". Za najboljeg glumca proglašen je Matt Damon za ulogu u "The Martian", dok je nagradu za najbolju žensku glavnu ulogu u komediji osvojila Jennifer Lawrence za ulogu u filmu “Joy”.

Pored same ceremonije, najraskošniji (i nama najzanimljiviji) deo večeri je bio defile poznatih zvezda. Tradicionalno crvenim tepihom prošetali su ljudi iz sveta filmske umetnosti ali i najveće trendseterke koje diktiraju modu.

Od trenutka kada su stupile na crveni tepih holivudske miljenice, poput Alicia Vikander i Brie Larisen znali smo da će ovo veče biti puno iznenađenja, i kada je reč o modi, pregršt fantastičnih izdanja. 

Prema mišljenu modnih kritičara među najbolje obučenim damama,su svakako Cate Blanchett (Givenchy), Brie Larson (Calvin Klein), Amber Heard (Gucci) i Jennifer Lawrence (Dior).

U našoj galeriji pogledajte najbolja izdanja sa 73. dodele Golden Globes nagrada!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Golden Globes je otvorio sezonu filmskih nagrada, ali i red carpet događaja u 2016 godini, te su najveće holivudske zvezde iskoristile priliku da pokažu svoja najglamuroznija izdanja!