Pod kreativnom direkcijom Balše Garčevića iz studija DesignBüro, a u organizaciji Modnog studija Click i agencije PREVENTER, Ines je i ovoga puta u produkciji svoje prezentacije otišla korak ispred.

U fontani Mladost bila je postavljena kružna  pista, čiji je autor (stage-maker) bio Dalibor Milićević - Deks,  u čijem centru su se našli veliki LED ekrani , sa kojih su išle animacije Nenada Radojčića (Braća Burazeri) koje prate kampanju Bird in Space.

"Pored činjenice da mi je izuzetno važno da sama kolekcija bude dobra, kompletna produkcija jedne revije za mene je podjednako bitna. Jako je važno da se obrati pažnja na svaki detalj, od pozivnice, preko izvedbe i produkcije same revije do koktela posle revije. Ova revija mi je produkcijski bila do sada najveći izazov i poduhvat i moram priznati da je jedni problem bilo vreme, ali kiša nas je večeras zaobišla’’ -  izjavila je Ines Janković posle revije.

foto: Alex Sceliano

Nataša, Marko i Ines

foto: Alex Sceliano

U publici, u prepunom amfiteatru fontane Mladost mogle su se videti brojne dame, a mnoge od njih su i nosile modele Ines Atelier: Jelisaveta Orašanin, Sara Jovanović, Ana Stanić, Anđelka Prpić, Duška Jovanić, Biljana Cincarević, Milka Forcan, Nikolina Pišek, Matea Milosavljević, Biljana Obradović, Nina Seničar, Ivana Kukrić, Nevena Božović, Ilda Šaulić, Danijela Dimitrovska.

Brojne kolege dizajneri došli su da daju podršku Ines: Igor Todorović, Iva Stefanović, Zorana Stojanović, Vlada Savić, Biljana Tipsarević, Marko Mitanovski, Darko Kostić, Tatjana Ostojić, kao i fotografi Miloš Nadaždin i Nebojša Babić.

Duška Jovanić

foto: Alex Sceliano

Sofija Milošević

foto: Alex Sceliano

Nina Seničar

foto: Alex Sceliano

Nenad Janjatović i Milan Đačić

foto: Alex Sceliano

Ostale zvanice pogledajte na sledećoj strani, a za deo atmofere skoknite u galeriju >>>