Za ovu kolekciju Ines Atelier je predstavila posebnu kampanju.

Ines Atelier biker jakna je u celini je handmade, odnosno ručno urađena uz najprecizniju moguću izradu. I najmanjim detaljima je posvećena velika pažnja, dok pažljivo birana koža spada u onu vrhunskog kvaliteta.

''Sve je počelo sa idejom kako otelotvoriti rock’ n’ roll vibe i dati mu luksuzan izgled. Ljubav se rodila sa D1 modelom, koji već ima status ikone među 'it' komadima, a koja se na zahtev klijenta može raditi u dužoj ili kraćoj varijanti. D1 je najbolji izbor kada želite da kombinujete čistu eleganciju za živahnim rok šikom,' kaže dizajnerka Ines Janković.

Kako je modni svet prigrlio i prema svojim potrebama transponovao estetiku sportske odeće, u Ines Atelieru  se ovaj trend interpretirao kreiranjem D2 jakne koja je prepoznatljiva po malo opuštenijoj i sportskoj formi i detaljima.

Luksuzna i ekstravagantna verzija biker jakne nosi naziv D3. Prava lepotica među jaknama  je ručno rađena od najfinije kože u kombinaciji sa svilenom postavom, mnoštvom zipova i u prepoznatljivom kroju koji laska figuri. Na zahtev klijenta, mogu se uraditi i vezeni inicijali.

Modeli iz ove kolekcije će biti prisutni u showroomovima u Parizu, Milanu, Dizeldorfu. Kampanju je fotografisao Marko Vulević, dok je za art direkciju i stajling bila zaslužna Lara Milanović. Šminku i frizuru je uradio tim koji kreatorka skoro pa da i ne menja - Mina Abramović i Đuka Ivanović. 

Pogledajte u galeriji modele iz ove capsule kolekcije >>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Kako su se u poslednjih par sezona, kožne – tzv biker jakne izdvojile kao najtraženiji komadi iz Ines Ateliera, dizajnerka Ines Janković je odlučila da prezentuje posebno osmišljenu capsule kolekciju koja objedinjuje sva tri do sad lansirana modela (D1, D2 I D3).