Poznata italijanska kuća danas je predstavila svoju ekskluzivnu capsule kolekciju za mytheresa.com, u kojoj dominiraju modeli svedenog glamura, vrlo lako uklopljivi.

Jedanaest modela koliko se nalazi u kolekciji sadrži taj prepoznatljivi dnk kuće koja je čuvena po savršenoj izradi, klasičnom kroju i izuzetno kvalitetnim materijalima. 

Njeni teddy bear vuneni kaputi u boji meda, zvezde su ove mini kolekcije, ali i pink blejzer na dvoredno kopčanje sa zlatnim dugmićima. Sve ove modele Max Mara savetuje da nosite uz svilene pantalone dugih i širokih nogavica ili modernu pensil suknju.

"Max Marini kaputi su must-have svake žene. To je investicija koja vredi, a mi smo u capsule kolekciji izabrali da jedan model bude u neutralnoj kamel dlaci i svili, a drugi u beloj vuni i svili. Oba modela imaju isti kroj, malo su kraći, širi u struku i rukavima i mogu da se nose na prelazima iz jedne sezone u drugu. U kolekciji su i kaputi od kašmira sa kapuljačom u snežnobeloj boji i vatrenocrvenoj", izjavio je Ian Griffiths, kreativni direktor Max Mare. 

Kolekcija je od danas dostupna na sajtu MyTheresa.com za kupovinu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

U mini limitiranoj kolekciji dominiraju teddy bear kaputi u beloj i camel varijanti, ali i moćna pink i crvena odela na dvoredno kopčanje.