Kolekcija je spoj decenije rada i senzibiliteta sa potpisom Simone Rocha i omaž Irskoj, Hong Kongu, teksturi, oblicima, taktilnosti, istoriji, porodici, intimnosti i zadovoljstvu. „Nadam se da će komadi iz ove kolekcije biti nošeni i čuvani tokom narednih godina. Svaki od njih se zasniva na idejama i inspiracijama koje su oblikovale mene i moj brend tokom poslednjih 10 godina. Veoma sam uzbuđena što ih vidim kako se iznova nose, stilizovani na neki novi način” izjavila je Simone Rocha.

Simone Rocha poznata je po svojim nežnim, ženstvenim i bezvremenim komadima koje krase čipka, biseri, til, svila i unikatni vezovi. Njima ostaje dosledna i u novoj, specijalnoj kolekciji za H&M, ali im pridružuje i mušku i dečiju kolekciju.

“Simone Rocha poseduje jedinstvenu i specifičnu estetiku. Iz sezone u sezonu ona definiše svoj indentitet. Verujemo da je ovo savršena kolekcija za ovaj momenat – dinamičan predlog ženskog dizajnera sa tako istančanim osećajem ko je ona i šta želi da kaže. Kolekcija je vesela i verujemo da će biti inspiracija za sve”, rekla je Ann-Sofie Johansson iza brenda H&M.

Kolekcija će biti dostupna od 11. marta, a mi je sa nestrpljenjem očekujemo.

Zavirite u neodoljivu kolaboraciju H&M x Simone Rocha

Predstavljeni po prvi put, komadi iz kolekcije objedinjuju inspiraciju i emocije koje su definisale svet Simone Rocha.