Elle magazin u saradnji sa L:AW Concept, mladom i uspešnom online modnom platformom koja u srž svog poslovanja stavlja promociju lokalnih dizajnera, predstavlja Fashion Street. Svratite od 17h u ulicu Kralja Petra, uživajte u letnjem matineu i upoznajte se (i podržite!) lokalne modne preduzetnike.

 Kao prvi od mnogih jedinstvenih mini događaja koji najavljuju ovaj otvoren fashion event, sinoć su se okupila prepoznatljiva lica iz modnog i influenserskog sveta - manekenke Nađa Marinković i Tea Berić, jedna od osnivačica haircare brenda Angie Anđelka Tomašević i vlasnica brenda SS Ribon Sara Stojanović. Uz opuštajući razgovor o modi, planovima za leto i nadolezećem događaju u kome devojke učestvuju u julu, uživale su u pidžama partiju i privatnoj projekciji Seks i grada (našem neizbežnom favoritu!), organizovano i sprovedeno od strane L:AW Concept-a.

Ukoliko se pitate odakle su im te stylish pidžame, možete ih pronaći upravo na Elle x L:AW Concept Fashion Market-u na štandu brenda BašBaš. U pitanju su limitirane kolekcije handmade pidžama izrađene od prirodnih materijala, a mi u redakciji merkamo baš ovaj komplet sa cvetnim motivima - idealno za leto!

Zahvaljujemo se i Teddy Bear Gift Shop-u (o kojima više možete da saznate na nalogu @teddybear.eu), a više fotografija s ove večeri možete pogledati u nastavku.

L:AW Concept Nađa Marinković, Tea Berić, Anđelka Tomašević i Sara Stojanović