Jedna od najprestižnijih fashion concept radnji u Beogradu, MiaMaya na druženju sa Elle damama sinoć je u fokus stavila francuske brendove koje poseduje u okviru svog asortimana. Nonšalantni rock chic šmek ogleda se kroz brendove poput IRO, Zadig&Voltaire, Sonia Rykiel i Lancel čije smo komade imali priliku da vidimo sinoć u intimnoj atmosferi prijatne čajanke koja se održala u Miamaya radnji u tržnom centru Rajićeva.

Moderni luksuz koji nam IRO već godinama podaruje, ove sezone donosi nove ekstravagantne forme osamdesetih od crne kože za samouverenu ženu koja nosi ovaj brend, a mi u prvi plan stavljamo bomber jaknu iz najnovije kolekcije. Zadig&Voltaire za zimu stavlja u prvi plan svoj prepoznatljiv elegantan rock vajb uz tigrastu bundu od veštačkog krzna, dok brend Sonia Rykel opet poentira sa pleteninom i džemperima sa njenim legendarnim šarenim motivima.

Pored razgledanja ovih autentičnih odevnih dragulja, verne čitateljke Elle magazina i dame koje diktiraju trendove, imale su priliku da uživaju u opuštenoj atmosferi francuske čajanke uz mirisne čajeve, kroasane i kolače. Aleksandra Bojović, Mima Zečević, Helen Babić, Sonja Pavlica i još mnoge druge zagledale su komade koji bi se najviše uklopili uz njihov look.

Pristune je pozdravila uvodna reč modne urednice Elle-a Ane Ostojić o nastupajućim trendovima i bogatstvu francuskog duha Miamaye, a na nju se nadovezala i Ivana Karalejić ispred pomenute radnje.

Gošće je dočekalo i jedno malo iznenađenje, kome su se sve obradovale: tarot kutak koji je vodila Ana Jakšić, poznata astrološkinja i tarot tumač. Uz kolače, najnovije modne tračeve, ali i čaše prosecca, devojke su kroz smeh i dobru atmosferu postavljale pitanja o svojoj sudbini, a Ana nam je otkrila i koji trendovi su izvireli iz njenih otvorenih karata na stolu: upravo oni skriveni na ofingerima fabulozne Miamaya radnje!

Sinoćno druženje najavilo je još jednu lepu fashion novinu. Naime, početkom decembra MiaMaya otvara svoj novi gold Concept store u Galeriji gde sve modne dame očekuju novi brendovi na tržištu poput Loewe i Saint Laurent.

Stefan Stojanović Zavirite u atmosferu!