Glamurozna večera, sjajna atmosfera i ELLE ljudi sa kojima godinama razmenjujemo ljubav, radost i ideje – juče su upriličili događaj za pamćenje.

Pod velom misterioznosti, Secret Dinner event, u organizaciji Elle x Deluxe, pružio je gostima izuzetno gastronomsko iskustvo - od taljatela sa tartufima, preko gambora i bifteka, pa sve do najslađe poslastice – tiramisua. Naime, svako od 5 jela bilo je iz linije Deluxe – najbolje linije hrane i pića koju možete da pronađete u Lidl radnjama širom Srbije. U besprekoran kvalitet uverili smo se degustirajući s uživanjem, a moderan dizajn je razlog više da se radujemo svim novim Deluxe proizvodima koji nas očekuju tokom predstojećih praznika.

Specijalnoj atmosferi doprineo je raskošan enterijer restorana Dorćoleta, te dekoracija - bezbroj sveća i cvetni aranžmani, dok smo zahvaljujući vrhunskim koktelima nazdravljali čitavo veče. Zvuk gudačkog kvarteta Habanera odveo nas je u neka davna vremena koja su odisala glamurom, a zatim je DJ-ica Miss Millie uzburkala party atmosferu.

Dobrodošlicu je poželela v.d. glavne i odgovorne urednice Elle magazina Teodora Bogdanović, najavljujući neke nove, blistave Elle početke, a među gostima su se našli poznati modni dizajneri i dizajnerke, renomirani influenseri, muzičke zvezde i glumice. Boško Jakovljević, Milena Radulović, Branislava Antović, Borka Tomović, Marija Tarlać i Aleksandra Bojović su samo neka od imena sa kojima smo se družili do kasno u noć, zahvaljujući nenadmašnoj atmosferi koja je nastala spojem kulinarskog umeća i prefinjenog životnog stila.

Srđan Bosnić Zavirite u čarobnu atmosferu!