Kate Moss i David Yurman su u ljubavi još od 2004. godine, kada je započela njihova uspešna saradnja, pa nije ni čudo što luksuzni brend nakita nastavlja da radi sa britanskom manekenkom!

(10-godišnja Kate Moss zvezda najnovijeg broja španskog L’Officiela)

Naime, iako su se u međuvremenu pojavile nove modeling zvezde ( Suki, Gigi, Kendal) luksuzni brend nakita David Yurman već godinama koristi istu formulu za uspeh – kombinaciju večne lepote Kate Moss i iskusnog fotografskog oka Petera Lindbergha.

U najnovijoj kampanji za kolekciju nakita jesen/zima 2015. fotograf Piter Lindberg je uradio svoje klasične crno-bele portrete ove britanske manekenke, koja je postala sinonim za Yurman nakit poslednjih 10 godina.

Slike za poslednju kampanju nikako nisu izuzetak od njihove genijalne istorije ali svaki put kad ih vidimo podsetimo se koliko je Kate fotogenična i jedinstvena, te krajnje neponovljiva.

(Modne ikone: Kate Moss i Cara Delevingne po drugi put u kampanji za Burberry)

Kate je ovoga puta predstavila novu Albion kolekciju brenda, pozirajući skoro bez trunke šminke, sa opušteno stilizovanom kosom. Vanvremenska i prefinjena, Kate je otelotvorenje nakita ovog brenda.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija