Marc Jacobs ima talenat da totalno transformiše modele kako bi se uklopili u priču koju želi da dočara za predstojeću kolekciju, kako na pisti tako i u svojim kampanjama.

Za kampanju leto 2016, slavni dizajner je uvrstio mnoge poznate ličnosti poput Cara Delevingne, Courtney Love, Marilyn Manson, Missy Elliott i mnoge druge pored mlade i poznate KJ.

Atmosfera kampanje je skroz u stilu Marc Jacobs - dark i pomalo oštra, grunge.

Najupečatljivija, ali takođe i skroz neprepoznatljiva je Kendall Jenner koja u kampanji izgleda kao neka gothic kraljica!

Da budemo iskreni, Kendall u ovoj kampanji jako podseća na čuvenog lika Edwarda Scissorhandsa koga je glumio Johnny Depp ako se sećate, minus makaza umesto prstiju koje je on imao, plus par izbeljenih obrva i par jako dugih čizmi sa jako velikim platformama (Jenner je hodala u njima ''kao da hoda u patikama za trčanje,'' govorio je Jacobs).

Jacobs je za svakog modela ostavio divnu poruke na svom Instagram profilu, pohvalio Jenner za ''naporan rad, strast i želju,'' dodajući da je za njega najvažnija ''sposobnost modela da se lako transformiše u izgled i karakter koji je ujedno čini jako privlačnom i inspirativnom.''

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija