20story.jpg
Nike 

Trening na otvorenom u sred zime? Uz novu Nike Weatherised kolekciju je sve moguće.

Vremenske (ne)prilike nas često sprečavaju da uživamo u omiljenim sportskim aktivnostima, pogotovo kada je reč o trčanju, ali uz najsavremenije materijale i tehnologiju sportske opreme – treniranje i trčanje u zimskim uslovima nikada nije bilo lakše.

Mnogi od nas nisu simpatizeri zime, ali nam se čini da ljubiteljima trčanja u prirodi ona najteže pada. Hladno vreme, vejavica, pljuskovi i druge vremenske neprilike često mogu da ubiju i poslednji atom volje i snage za aktivnosti po hladnom vremenu. Baš zbog toga je nova Nike Weatherised kolekcija sve što nam je bilo potrebno za trening, prijatnu šetnju sa prijateljima ili trčanje čak i kada je napolju loše vreme.

Vodootporni, lagani materijali održavaju optimalnu temperaturu tela i pomažu da vaša koža bude suva i zaštićena tokom celog treninga. Dok nova tehnologija garderobe i patika iz ove kolekcije, maksimalno olakšava trčanje tokom snežnih ili kišnih dana.

Nike Weatherised je napravljena od najkvalitetnijih materijala i novih tehnologija sportske opreme, uz koju ćete osetiti novo iskustvo trčanja u zimskim uslovima.

Bilo da je u pitanju dukserica, majica dugog rukava, prsluk ili helanke, svaki komad je zamišljen da vam bude praktričan i siguran pri svakoj zimskoj aktivnosti. Džepovi za telefon ili ključeve, produžetak za šake ili pak rukavice koje na sebi imaju tach i pogodne su za screen telefona - Weatherised kolekcija je osmišljena tako da vam svaki zimski korak utopli i olakša. Budući da je slojevito oblačenje često naporno, kvalitetni ali lagodni materijali osiguraće da budete utopljeni i zaštićeni, a uz jednostavnost boja i uvek dobro stilizovani.

Poseban problem tokom zimskog trčanja predstavlja sneg i led, kao i klizava podloga. Nike Pegasus 38 Shield patike iz Weatherised kolekcije izrađene su od specijalnog materijala koji ne propušta vodu.Donji deo đona izrađen je tako da omogućava dobro prijanjanje u kontaktu sa podlogom i sprečava proklizavanje.

Tehnologija u đonu na Nike Pegasus patikama je dobro poznata svim ljubiteljima trčanja i omogućava svim početnicima kao i iskusnijim trkačima pouzdan i stabilan korak tokom različitih vrsta treninga.

Cilj Nike Weatherised kolekcije da se u potpunosti prilagodi potrebama svih ljubitelja aktivnosti a posebno trkača, sa željom da ostanu inspirisani i fokusirani na zimski trening čak i tokom hladnijih i nepovoljnijih uslova.

Elle ekipa je već izdvojila svoje favorite, a sve Weatherised proizvode možete pronaći u Nike Shopovima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.