Fotografija koju je napravio modni fotograf i filmski stvaralac Bruce Weber na kojoj 14-godišnja glumica Hailee Steinfeld sedi na železničkoj pruzi i plače označena je kao “neodgovorna” od strane Agencije za standarde reklamiranja jer "prikazuje dete na nebezbednoj lokaciji”.

Ipak, kompanija Prada koja je vlasnik brenda Miu Miu je stala u odbranu tvrdeći da je ona deo “veoma ozbiljne kampanje za visoku modu” i da je “zasnovana na sceni iz izmišljenog filma”. Dodali su i da je više nego jasno da je Hailee vrlo lako mogla da pomeri odatle, zato što nije bila vezana ni na koji način, ali je Agencija ipak odlučila da je sedenje na pruzi neodgovorno, s obzirom na njene godine.

U ranijim izjavama, Hailee govorila koliko je srećna zbog toga što su baš nju izabrali za ovu kampanju. “Kada se samo setim da sam nedavno davala izjave za film “Čovek zvani hrabrost” i dok sam učila o različitim dizajnerima i nosila njihove kreacije, Miu Miu je bio jedan od onih brendova koje sam obožavala. Pošto sada imam priliku da radim ovu kampanju, to je stvarno velika stvar za mene. Bilo je prelepo. I zabavno. Divno sam se provela upoznavajući sve koji rade za ovaj brend”, rekla je Hailee.