U novoj kampanji za jesen/zimu 2024, BOSS okuplja impresivnu postavu legendarnih lica, najavljujući novo poglavlje brenda.

Čuveni fudbaler i modna ikona, David Beckham, po prvi put pozira ispred objektiva ove modne kuće, i to nakon najave njihove strateške saradnje i dizajnerske kolaboracije. Pored njega, tu su i nigerijski muzičar Burna Boy, južnokorejski glumac Lee Jong-suk, modeli Gisele Bündchen i Naomi Campbell,koja je ove sezone i ambasadorka BOSS satova, nakita i naočara, te italijanski teniser Matteo Berrettini, koji se vraća kao ambasador za licencirane BOSS proizvode.

Od pokretanja kampanje #BeYourOwnBOSS, brend nas inspiriše da živimo samouvereno i sa stilom. Sada odlazi korak dalje sa porukom da pronaći svoj glas i biti sopstveni BOSS, nije samo trenutna odluka, već životna (#It'sForLife).

BOSS_FW24_Global_Campaign_David_Beckham_002__image-mid-res.jpeg
BOSS 

BOSS_FW24_Global_Campaign_Gisele_Bündchen_001__image-mid-res.jpeg
BOSS 

BOSS_FW24_Global_Campaign_Naomi_Campbell_002__image-mid-res.jpeg
BOSS 

BOSS_FW24_Global_Campaign_Matteo_Berrettini_002__image-mid-res.jpeg
BOSS 

BOSS_FW24_Global_Campaign_Burna_Boy_002__image-mid-res.jpeg
BOSS 

BOSS_FW24_Global_Campaign_Lee_Jong-suk_002__image-mid-res.jpeg
BOSS 

„Velika mi je čast što sam deo ove BOSS kampanje za jesen/zimu 2024. i radujem se dugoročnoj saradnji sa BOSS-om“, izjavio je David Beckham.

U novoj kampanji, naša omiljena lica, u najnovijim BOSS komadima, dele svoja životna načela koja ih vode kroz karijeru. Kolekcija za jesen/zimu 2024. nudi kompletan izbor garderobe za sve prilike, prilagođene svakodnevnom stilu života. Prepoznatljiva BOSS odela dobijaju modernu notu sa snažnim siluetama, savršeno uklopljenim za hladnije mesece. U kampanji, svaki učesnik ispisuje svoja pravila na papir, dok elegantno kancelarijsko okruženje i korporativna estetika predstavljaju nastavak “CorpCore” pravca prikazanog na BOSS reviji za jesen 2023. prošlog septembra.

Nova kolekcija biće u prodaji od 28. avgusta 2024. u BOSS prodavnicama širom sveta, kao i na zvaničnoj stranici boss.com.

FW24_BOSS_Global_Campaign_Stills_001__image-mid-res.jpeg
BOSS, SORAYA T ZAMAN 

FW24_BOSS_Global_Campaign_Stills_002__image-mid-res.jpeg
BOSS, SORAYA T ZAMAN 

FW24_BOSS_Global_Campaign_Stills_005__image-mid-res.jpeg
BOSS, SORAYA T ZAMAN 

FW24_BOSS_Global_Campaign_Stills_007__image-mid-res.jpeg
BOSS, SORAYA T ZAMAN 

FW24_BOSS_Global_Campaign_Stills_009__image-mid-res.jpeg
BOSS, SORAYA T ZAMAN 
FW24_BOSS_Global_Campaign_Stills_010__image-mid-res.jpeg
BOSS, SORAYA T ZAMAN 

FW24_BOSS_Global_Campaign_Stills_012__image-mid-res.jpeg
BOSS, SORAYA T ZAMAN 

FW24_BOSS_Global_Campaign_Stills_013__image-mid-res.jpeg
BOSS, SORAYA T ZAMAN