Prvog dana svoje revije predstavili su Versace Atelier, Christophe Josse, Maurizio Galante, Iris van Herpen, Christian Dior, Georges Hobeika, Alexis Mabille, Giambattista Valli i Eric Tibusch.

Alexis Mabille
Naborana odeća sa raskošnom čipkom i vezenim kragnama u kombinaciji sa uskim pantalonama odaju utisak dvorskog odevanja uklopljenog u moderni dizajn. Čipkane dugačke suknje i večernje haljine od svile koralne boje učinile su ovu kolekciju nezaboravnom.

Versace
Nekonvencionalni kroj glamurozne svakodnevne odeće odlika je najnovije kolekcije dizajnerke Donatelle Versace. Dečački blejzeri sa zlatnim detaljima, haljine koje su napred kratke a pozadi dugačke od sjajnog šifona u neonskim bojama odišu propoznatljivim Versace seksepilom.

Giambattista Valli
I duge i kratke haljine u crno-beloj kombinaciji, sa animal printovima ili svetlih boja, našle su svoje mesto na ovoj reviji. Oštri krojevi, sečeni u struku sa dodacima od tila i pojasom koji je ukrašen Luigi Scialanga mašnama spojili su fiksiranu siluetu sa pokretom.

Christian Dior
Korset haljine bez bretela koje se od struka dramatično u naborima šire i tako čine komade asimetričnim, najjači su utisak sa Diorove revije. Uz arhitektonsku slojevitost i slaganje suknje na suknju, prsluka na korset... dizajni Rafa Simonsa najbolje se opisuju kao futuristički. Svila u pastelnim bojama, organdin u bojama duge i šifon učinili su da se na pisti oseti dah proleća.