Britanska dizajnerka čije su modele nosile Kate Middleton i Adele počela je da radi na svojoj kolekciji za proleće/leto 2014. godine i rekla šta bi njeni fanovi mogli da očekuju.

U svom intervjuu koji je dala za Bang Showbiz tokom godišnje FiFi UK Fragrance Awards 2013. godine u Londonu otkrila je:

"Sve počinje kao jedna ideja ali se završi kao nešto potpuno drugačije. U ovom trenutku novu kolekciju čine klasični materijali poput kariranih i tvida sašivenih sa dosta nabora i onim tehnikama šivenja koje su bile zastupljene pre sto godina, ali gledamo na koji način ih možemo modernizovati".

Osim na novoj kolekciji, kompanija radi i na drugim projektima.

"Imamo kolekciju veša na kojoj radimo već nekoliko godina i to je verovatno naskuplja kolekcija veša na svetu. Pored toga uradili smo neseser za Lancôme i nastavljamo saradnju sa brendom Debenhams".

Komentarišući svoju saradnju sa poznatim damama, popularna dizajnerka istakla je da jako voli da radi sa pevačicom Adele:

"Bilo je odlično raditi sa Adele. Stvarno sam uživala u tim kreacijama".

Opisujući rad na haljini za Adele koju je nosila na dodeli Oskara u februaru rekla je: "Očito je da ona voli da nosi crnu boju, ali s obzirom da je u pitanju bio Oskar sugerisala sam joj da dodam malo sjaja na haljinu jer će svi na dodeli Oskara biti u jarkim bojama. Rekla mi je šta želi, a ja sam to samo malo ukrasila".