Za ASH damu moda je igra, način prikazivanja njene senzualnosti i isticanje najglamuroznije strane. Ona ne prati samo modu: više od svega uživa u eksperimentisanju, izazivanju i razbijanje klišea.

Glavna linija:

Kolekcija koja osvaja detaljima i optičkim efekatima, zasijala je zahvaljujući impulsivnom šarmu modela dizajniranih da zavedu. Unutrašnjost se pojavljuje u bezbroj nijansi crne, čime naglašavaju svoju buntovničku prirodu u rokerskim modelima na pertlanje. Tu je niz cipela i čizama mat teksture. Novi Duran i Dilan modeli svojim izgledom će vam zavrteti pamet. Posebnu pažnju će privući modeli sa animal printom ukrašeni lancima i Svarovski kristalimaa u obliku poniskin papuče i pogodni su za odmor. Duboke čizme zvezde su kolekcije, uz obilje modela za sve ukuse i namene. Elegantne i primamljive u rock-chik verziji, Džojs model od antilopa sa zlatnim šarama i kontrastnim pojasevima. Paleta modela od meke jelenske kože, sa senčenim šavovima, krznenim obodom i postavom, najavljuju toplu zimu u savršenom Urban Gipsi stilu.

Mexico boots:

Zahvaljujući grubom zapadnjačkom uticaju, meksičke čizme ove sezone zauzima centar modne pozornice. ASH dama se transformiše u savršenu cowgirl, noseći Kendra model: Revamp Teksašanka postaje ekskluzivnija nego ikada, sa dekoracijom u vidu kopči, nitni, sa ručno izrađenim zubnim elementima, u tamno braon i boji tekile. Bezvremena bajkerska čizma sa kopčama i kamenjem, od crne do metalik nijansi sa izbeljenim đonom. Sezonski noviteti – čiste, klasične linije konjičkih čizama. Za ljubiteljke visokih potpetica tu su modeli koji istaći vaš seksepil i ženstvenost.

Kolekciju italijanskog brenda obuće ASH za sezonu jesen/zima 2013 možete kupiti u multibrend prodavnicma Fashion & Friends.