Modni dizajner Henry Holland smatra da su blogeri i modeli koji promovišu street style nove rokenrol zvezde.

On veruje da će prisustvo, kako kaže, pravih ljudi pomoći „običnoj“ publici da se približi modnoj industriji i razume je.

"Poslednjih nekoliko godina, modna industrija je prosto eksplodirala – postala novi rokenrol, a zvezde street style-a su zvezde rokenrola! Više se ne radi o skromnom, već o ogromnom mainstream tržištu", izjavio je za BANG Showpiz.

Henry se, inače, pridružio imenima kao što su Jamie Winstone, Caroline Flack i Jamie Hince na snimanju filma "Made in England“, debitantskom režiserskom poduhvatu Katy England. Film ispituje novu britansku kulturu, koju formira njena omladina, i "stilskim plemenima", a ujedno obeležava 110 godina od osnivanja Vauxhall Motorsa. U ovom ostvarenju učestvovaće i brojni uticajni umetnici iz sveta mode i dizajna.

"Način na koji Katy daje sebe ovom filmu je izvanredan, a bilo je i krajnje vreme", ističe Henry. "Verujem da, zahvaljujući razvoju novih tehnologija, svi možemo da se okušamo novim načinima ispoljavanja svog dara i veoma je uzbudljivo što te ovim bavi neko takvog ’kalibra’.“

Henry je dodao da je uzbuđen što ima priliku da sarađuje sa svojim prijateljima, naročito na projektu kakav do sada nije viđen.