Italijansko-belgijanski kreator je poslednje dizajnersko ime koje će da sarađuje s luksuznim brendom. Vaccarello će za Versace kreirati kolekciju sestrinske linije Versus, najavljeno je iz italijanske modne kuće.

"Anthonijeve kreacije imaju sve ono što volimo: one su senzualne, dinamične, provokativne," izjavila je Donatella Versace."Vaccarello je prirodan, i poseduje samopouzdanje i talenat da stvori modu van svih granica, modu kojoj savremena žena teži. Jedva čekam da sarađujemo, i da vidim kako on doživlajava Versus."

Kolekcija koju će Anthony kreirati će obuhvatati liniju pret-a-porter, kao i aksesoara, a pojaviće se na specijalnom događaju o kom ćemo znati više u 2014. godini. Vaccarello kojeg su proslavile seksi, ukrojene kreacije, nastavlja putem Christophera Kane, JW Andersona i reperke MIA koja je poslednja u nizu dizajnirala za Versus.

"Veoma sam uzbuđen što sam dobio priliku da sarađujem sa Donatellom! Versace je modna kuća koja je oduvek imala neverovatnu sposobnost da kreira efektnu, savremenu modu. Imam osećaj da delimo identičnu strast prema modi pa je ova saradnja za mene posao iz snova," izjavio je kreator povodom ove saradnje.   

Pogledajte Vaccarelllovu kolekciju za proleće/leto 2014 ne bi li dobili mali nagoveštaj šta nas možda čeka u njegovoj Versus kolekciji: