Bela boja bile je jedna od dominantnih boja u prolećnim kolekcijama, kojom je i Prabal Gurung obojio svoju kolekciju za ICB. Čista, eterična lepota bele ne bi toliko došla do izražaja bez male doze drugih, neonskih “šara“ali i modela koji će znati da iznese tu belinu na pravi način s duplom dozom šarma!

Prabal Gurung i Joan Smalls sarađuju već nekoliko godina pošto je prelepa tamnoputa manekenka uveličala nekoliko njegovih kampanja do sada. Ovoga puta, jedan od najboljih modela sveta je glavna zvezda kampanje za prolećnu kolekciju koju je Prabal kreirao za brenda ICB.

Joan pozira u modelim all in white, minimalističnog dizajna koje, i to tek po neka, imaju floroscentne art detalje koje je na fotografiji ispratio sličan lajtmotiv u pozadini koji je uradio umetnik Dan Flavin koji je umetnik za rasvetu.  

Povodom ove kampanje, Joan je za britansko izdanje Elle-a pričala o saradnji s kreatorom i kolekciji koju promoviše... Mali deo toga vam donosimo ovde:

Kakva je ICB devojka?

Ista ja! Devojka koja modu doživljava kao zabavu, i koja voli casual, urban look.

Kako bi definisala svoj stil?

Volim često da kažem kako je to “komforan chic“. Uglavnom preferiram da kombinujem fashion modele s piste sa jeanson i baletankam  tako da moj look odaje izgled jedne casual, opuštene cure koja je ipak stylish.

Sarađivali si nekoliko puta sa Prabalom, kako izgleda rad sa njim?

On je neverovatno talentovan dizajner  i veliki prijatelj. Uvek mi je drago kada radimo zajedno jer ona istančan ukus za modu, koju cenim i kojoj se iskreno divim.