Poznati američki dizajner Zac Posen je konačno prezentovao svoju debitantsku kolekciju venčanica koja će svoju ekskluzivnu prezentaciju imati na David Bridal reviji 6. februara.

Kolekcija venčanica sublimira sve ono što Posen godinama predstavlja: romantičan stil, satin, til, prelepe, dugačke haljine, raskošne donje suknje...

"Drago mi je što sam imao priliku da sarađujem na ovoj kolekciji sa brendom David Bridal. Čini mi se da smo osmislili krajnje ženstvene, bajkovite venčanice koje opet imaju moj pečat, moj stil. Svaki model sam kreirao u želji da istaknem što više romantičnu i ženstvenu stranu koju svaka žena ima.“  

Zac koji je poznat po svom ženstvenom stilu, dugačkim haljinama i dramatičnim, senzacionalnim materijalima, je konačno odlučio da svoje majstorstvo iskoristi i za najlepši vid haljine.

Cene njegovih venčanica će varirati od 725 funti do 1. 295, a u kolekciji se pored venčanica nalazi i nekoliko modela koktel haljina koje daju priliku deverušama da izaberu neku sličnu venčanici po boji, materijalu i kroju.