Bivša supruga Toma Cruisea je donela dašak Holivuda na naslovnu stranu časopisa, pozirajući prvi put za britansko izdanje Elle-a.

Katie je fotografisao Thomas Whiteside u očaravajućem Pradinom kaputu za naslovnu stranu, dok je za kompletan editorijal, glumica pozirala još u kreecijama Diora, Marca Jacobsa, Proenze Schouler i Givenchy-a.  

Holmesova koju pamtimo najviše po ulozi Joey Potter u kultnoj seriji s kraja devedesetih Dawson’s Creek, s nostalgijom se u intervju podsetila tog vremena.

"Svet se toliko promenio od tada. Društvene mreže su drastično izmenile način na koji svet funkcioniše, ali i filmove i serije. Nekog sam mišljenja da je najveća draž te serije bila u nevinosti. U nevinosti likova, situacija. Bile su to priče omladine koja se prvi put zaljubljuje, odrasta, stiče prijateljstva. Prve ljubavi, prvi rastanci.“

Poznata glumica se dotakla i majčinstva pričajući o ćerci Suri koja ove godine puni osam godina.

“Iskustvo je najvažnije u žiovtu. Ono nas uči kako da budemo bolji, kako da se snalazimo i kako da druge naučimo svemu onome što smo do tada naučili i saznali. Ja sam odrastala u porodici kraj tri starije sestre i jednog starijeg brata pa mi je ženski svet oduvek bio i te kako poznat i znam šta treba da prenesem ćerkici.“