Proteklu nedelju su u Los Anđelesu obeležile žurke koje su organizovane povodom CFDA programa za mlade dizajnere, Fashion Incubator.

Za to vreme, na Istočnoj obali, u samom srcu Njujorka, na Menhetnu, u robnoj kući Bloomingdale’s, kraljica burleske Dita Von Teese je prezentovala svoju najnoviju liniju donjeg veša.

Uz listu zvanica koja je obuhvatala Coco Rochu i Zaca Posena, seksi Dita je upravo u unikatnoj haljini sa potpisom pomenutog dizajnera dočekala svoje goste i predstavnike medija.

Crna haljina nalik klasičnim balskim haljinama sa korsetom i punom suknjom je imala samo jedan neočekivan momenat, kraću prednju stranu koja u ovalnom polukrugu otkriva Ditine noge i salonke u crnoj boji.

“Donji veš doživljam pre svega kao način da se osećam seksi, a onda tek kao moćno oružje u zavođenju. Od svoje 15 godine pa narednih devet godina sam radila u prodavnici donjeg veša i mislim da sam “magistrirala” moć donjeg rublja.“  

Tokom kreiranja Dita se najviše oslonila na svoju bogatu kolekciju modela iz tridesetih i šezdesetih godina prošlog veka.