Beyonce spada u one zvezde koje su dugo i pažljivo oblikovale svoj stilski DNK. Sada već znamo šta od nje možemo da očekujemo, bilo da je u pitanju formalan ili neformalan event, jer Queen Bey uglavnom preferira odeću koja je miks sportskog, urbanog i izazovnog.

Sofisticirano? Teško da se nalazi u njenoj “garderobi”. Bar do sada, ali i da se to menja, dokazala je upravo Beyonce koja se na košarkaškoj utakmici pojavila u paru sa Jay Z stilizovana u nude midi suknju i svilenu bluzu slične boje. Kompletan look upotpunila je camel kaputom i salonkama u krem boji.

Ring a bell? Nama da. I to prilično. A reklo bi se i njenim fanovima koji su odmah na Instagramu i Twitteru prokomentarisali kako diva izgleda sjajno, ali copy-paste i totalno van svog autentičnog, seksi looka.

Kosa u raskošnim loknama na jednu stranu? Nude salonke, oversize kaput, kaiš kao detalj i ¾ dužina? Mi vidimo Kim. Upoređivanje sa Kiminim stilom je bilo najupečatljivije s obzirom da se zvezda rijalitija trudi da izgradi svoj stil u poslednjih nekoliko meseci, upravo ovakvim kombinacijama. I za to sve više dobija pohvale kako od fanova tako i modnih dizajnera.