Sestre Olsen odavno su svoju glumačku karijeru stavile na hold zarad modne industrije u kojoj polako ali uspešno grade svoje mesto u krugu najboljih. Brend The Row iza kojeg stoje bliznakinje dobiće uskoro i svoj prvi butik, a vest o proširenju modnog carstva Mary-Kate i Ashley Olsen su podelile u emisiji Ellen DeGeneris.  

Slavne bliznakinje i modne kreatorke su gostujući u popularnom šou takođe predstavile parfem svog drugog brenda Elizabeth & James, da bi potom otkrile i vest kako u Los Anđelesu planiraju otvaranje prvog butika za brend The Row.

"Trenutno smo u fazi uređivanja enterijera butika na Melrose Placeu i to nam oduzima dosta vremena s obzirom da se radi o komplikovanom i iscrpljujućem procesu. Ovo je naš prvi butik pa smo dodatno nervozne i pune neke pozitivne treme, “ izjavila je Ashley.

Devojke koje neguju svedenu i minimalističnu modu želele su da i njihov butik bude u sličnoj atmosferi pa će kompletnim prostorom dominirati vajb oaze u kojoj kupci treba da se opuste i izaberu model po svojoj želji. Centra butika je rezervisan za bazen.

"Za nas je to bilo poput kupovine nove kuće, mesto u kojem je moda samo deo enterijera", otkrile su bliznakinje.