Ukoliko još uvek niste čuli za ovu devojku, ništa čudno. Njeno vreme tek dolazi, just wait and see.

Cora Corre (16), najnovija zvezda modeling agencije Next Model Management iako u biografiji ima samo jednu reviju (i to za baku!), njen modni pedigre je itekako zavidan s obzirom da je unuka Vivienne Westwood i ćerka osnivačkog para brenda Agent Provocateur, Josepha Corre i Serene Rees.

"Kada sam imala samo četiri godine, baka je odlučila da se pojavim na jednoj njenoj reviji zajedno sa slavnom Veruschkom što je bilo više nego kul iskustvo za mene. Iako mi je dugo trebalo da se opet pojavima na pisti, odrastala sam okružena kreativnim ljudima i njihovim delima, pa mi modni svet nije nepoznanica, za razliku od mnogih cura koje počinju svoju modeling karijeru.“  

Međutim, iako joj je moda u krvi, njeni roditelji nisu bili toliko oduševljeni kada ima je izjavila da želi profesionalno da se bavi modelingom.

"Modeling nije nešto što sam planirala, iako se tako možda ne čini. Ali nekako se poklopilo i to na najprirodniji način. Moji roditelji su više nego opušteni po tom pitanju i dali su mi priliku da sama odlučim šta, kako, gde. Njihov ključni i jedini savet je bio: nemoj da se pogubiš u tom svetu i da zaboraviš ko si. Naravno modeling nije jedina stvar koja me zanima. Učila sam fotografiju nekoliko godina, a i luda sam za aksesoarima.”

Do sada, Coru smo videli samo na reviji njene bake, ali je usput snimila već nekoliko editorijala s eminentnim fotografima poput Davida Bailey, jednog od najpoznatijih britanskih fotografa današnjice. 

(na slici: Cora sa bakom, 2006. godine)