Kolekcija torbi Bao Bao s potpisom japanskog dizajnera Isseya Miyakea u stratu je postala must have kolekcija o kojoj su hvalospeve pisali i pričali najpoznatiji urednici, blogeri i modeli na svetu naglašavajući da efektniju torbu odavno nismo videli.

Prava futuristička torba fluidne konstrukcije je krajnje fleksibilna, a napravljena je od eko materijala i dostupna je od samog početka u nekoliko zanimljivih kolorističkih varijanti, veličina i oblika.  

Kao glavna inspiracija za ovu torbu je poslužilo nekoliko metalnih, masivnih građevina koje su urađene za EXPO u španskom gradu Bilbao. Svaka torba ima jedan unutrašnji džep, kožan kaiš koji može da se namesti po želji na određenu dužinu. Iako Bao Bao torbe izgledaju kao da su prilično teške, ove torbe odlikuje neverovatna lakoća za koju je najviše zaslužan eko, mekani materijal od kog je napravljena.

Poslednji model koji se pojavio u ovoj seriji zaokuplja već neko vreme našu pažnju svojom ravnom konstrukcijom, decentnim sjajem crne boje, imginarnom 3d površinom i kratkim ručkama koje ovu torbu čine izuzetno primamljivom, posebno za business prilike.

Platinsta „prizma“ torba  je dovoljno velika da u nju možete da odložite esencijalne stvari koje imate običaj da nosite sa sobom, a košta 1.295 američkih dolara. Ma, šta je to za nas. Sitnica.