Početkom ove godine, umetnica iz australijskog grada Brizbejn, CJ Hendry nas je oduševila kada je u Sidneju otvorila izložbu svojih neobičnih radova. Naime, CJ je uz pomoć obične grafitne olovke naslikala famozne, luksuzne marame sa upečatljivim monogramom Louisa Vuittona i Hermesa.  

Marame su izgledale toliko stvarno da smo imali osećaj da je originale samo obojila u crno-belo, a potom ih okačila na belo platno. Izgledale su 3D, sve sa naborom i teksturom... Pure magic!

Njen poslednji projekat je još masivniji, spektakularniji. Marame su zamenile luskuzne, papirne torbe sa potpisom Chanela i Guccija u koje renomirane kuće pakuju svoje high fashion kreacije.  

Svaka ilustracija ima dimenzije 1.8 m X 2.4m, a vredi 50.000 dolara! I da, svako delo, CJ je naslikala uz pomoć grafitne olovke! Za svaki rad, Hendry je trebalo oko 2 nedelje intenzivog posla.

Ko će biti prvi od poznatih koji će kupiti neko njeno delo? Kanye West? Mislimo da postoji velika verovatnoća da će do toga i doći. U međuvremenu, pogledajte ilustraciije koje smo izabrali sa njenog Instagram profila.