Engleska modna kuća Burberry već godinama važi ne samo za jedan od najomiljenijih brendova na svetu, već i za kompaniju čije kolekcije uvek isprate prelepe video kampanje. U najnovijoj From London with Love za magiju se postarao veliki Mario Testino kom je u kretivi asistirao Bailey, ali i Romeo Beckham (12) koji se po drugi put pojavljuje u Burberry kampanji.

Simpatičan sinčić Victorije i Davida Beckhama glumi u ljupkom video snimku koji je smešten na daske londonske pozorišne scene po kojoj čak 50 plesača stilizovanih u klasične trenč modele pleše na koreografiju najsličniju plesu iz Singing in the Rain.

Sve je nekako fluidno, usporeno i puno šarmantne romanse, s obzirom da Romeo glumi malog posrednika između zaljubljenog mladog para kog glume Hannah Dodds i Anders Hayward.

"Nismo planirali da kampanja postane ovako glomazna, ali na kraju smo snimali na setu koji George Lucas koristi za snimanje epskih filmova, za koreografiju je bila zadužena jedna od najpoznatijih engleskih koreografkinja Lynne Page, a kampanju će ispratiti i poseban soundtrack Eda Harcourta," izjavili su ispred Burberryja.

Inače lansiranje kampanje se poklopilo sa početkom prodaje božićne kolekcije, a na samoj premijeri kampanje videli smo veliki broj poznatih, među kojima su bili i Victoria i David koji su došli da podrže svog talentovanog sina koji već ima pozamašan staž u modelingu.

Romeo je pre ove kampanje bio jedna od glavnih zvezda prolećne kolekcije, kada su mu društvo u kampanji pravili Edie Campbell i ultimate Burberry girl, Cara Delevingne.